Salli verkkosivusto tai sovellus lapsen pyynnöstä

Lapsi voi pyytää lupaa vierailla kielletyllä verkkosivustolla tai käyttää kiellettyä sovellusta. Tämä ominaisuus antaa sinulle mahdollisuuden tarpeen vaatiessa säätää Kaspersky Safe Kidsin asetuksia liikkeellä ollessasi.

Se toimii näin

Kun lapsesi yrittää avata kielletyn verkkosivuston tai sovelluksen, Kaspersky Safe Kids estää sen ja näyttää ilmoituksen. Lapsesi voi painaa Pyydä lupaa pyytääkseen lupaa päästä kielletylle verkkosivustolle tai kiellettyyn sovellukseen. Pyyntö näytetään automaattisesti My Kasperskyssa ja älypuhelimessasi tai tabletissasi, jos niihin on asennettu Kaspersky Safe Kids.

Viestit päätöksesi lapsellesi käyttämällä Salli- tai Hylkää -painikkeita. Päätöksesi näytetään automaattisesti lapsesi tietokoneella.

Automaattiset muutokset Kaspersky Safe Kidsin asetuksiin

Hyväksytyt verkkosivustot ja sovellukset lisätään automaattisesti poikkeusluetteloon, ja ne ovat tämän jälkeen sallittuja lapsellesi. Jos haluat muuttaa päätöstäsi, voit poistaa verkkosivuston tai sovelluksen poikkeusluettelosta. Lisätietoja on My Kasperskyn ohjeessa.